header arrangementen

mosseltjeeten drinkenrondleidingen gidsenshoppingwandelenfietsenmuseaovernachtenanker

Scootertocht vanuit Wemeldinge met rondleiding Oesterputten

dorpsstraatVeracruz zwart 04 1 met achtergrondpsd

Het eerste arrangement dat wij jou aanbieden is meteen een heel interessante. Als actieve toerist zul je deze zeker waarderen: een SCOOTERTOCHT vanuit Wemeldinge!

Je start vanuit Wemeldinge, met een verse kop thee of koffie en een Zeeuwse lekkernij, een verse bolus, of ander gebak bij  Hotel Smits, bij de Jachthaven / Boulevard.

hotel smits 3Wemeldinge kleine sluis haven

Na de koffie of thee stap je op een van de trendy elektrische scooters en geniet je geruisloos van onze route. De tocht voert via de mooie dorpskern naar diverse bezienswaardigheden. Dan over de 16 meter hoge Postbrug met een prachtig uitzicht. Je kijkt over de Oosterschelde en het prachtige natuurgebied Yerseke Moer, waardoor je verder rijdt op weg naar de oudste oesterputten van Yerseke.

Mosselkotter Oesterkotter YE 85 stuurhut 502 c inenout LRMosselschoonderij interieur werkplaats handkor 473 c inenout LR

Daar wacht een gids je op, die je meeneemt op een boeiende, leerzame ontdekkingstocht langs oesterputten, havens, vissersschepen en Oosterschelde. Je kunt uit verschillende rondleidingen kiezen. De meest exclusieve geeft je ook een kijkje in de wereld van zeewier, een mosselfabriekje uit de jaren '00 en een vissersschip, in de volksmond een mosselkotter.

Natuurlijk kies je voor een afsluitende proeverij met kraakverse oesters en een heerlijk glas wijn! Of een heerlijk vers bereidde maaltijd van de schaal- en schelpdieren en vissoorten die de regio rijk is bij een van de door ons aanbevolen restaurants.

Wij wensen je alvast een energieke en leerzame dag, waar je onze passie voor de zee in proeft!

Overzicht datums scootertocht met rondleiding

Geen activiteiten gevonden

Gelezen: 73 keer Laatst aangepast op maandag 23 augustus 2021 22:37

banner bottom1

Touristinformation Yerseke

Adres:

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tel: 06-30620743
(tijdens kantooruren)

Social Media

facebookinstagramiconWaar ligt Yersekestreetmap