mosseltjeeten drinkenrondleidingen gidsenagendashoppingwandelenfietsen escooter verhuur yersekemuseaovernachtenanker

bed breakfast sml

campings sml

hotels sml

bungalow sml

Inter Scaldis manoir - restaurant Populair

markers/restaurant.png In Hotels

Manoir Restaurant Inter Scaldes dankt haar naam en faam aan de schitterende situering. Gelegen in de weidse polders van Zeeland, op het smalste gedeelte van Zuid-Beveland tussen de Ooster- en Westerschelde. Een weelde van traditionele bomen en planten siert de prachtig aangelegde Engelse tuin en schept een lommerrijke sfeer.

Het huis dateert uit 1927 en heeft vanaf 1968 een restaurantfunctie. In de loop der jaren werd de aanbouw van het elegante Serre-restaurant gerealiseerd. In het jaar 1990 werd het romantische Manoir voorzien van 12 luxueuze kamers, elk met een persoonlijke "touch", ingericht met kleurrijke verfijnde stoffen en stijlvol antiek, een feit. Een rampspoed voltrok zich in 2003 en het restaurant brandde volledig af. Dit leidde tot een vernieuwd en prachtig gerestyled restaurant, dat in mei 2004 in volle glorie werd heropend. De aansluiting bij de befaamde internationale ketens Relais & Chateaux, Traditions & Qualité en Les Patrons Cuisiniers brengt jaarlijks wereldwijd fijnproevers uit alle windstreken. 

Kenmerkend voor de kaart van Patron-Cuisinier Jannis Brevet, Zeeuw van geboorte, zijn de invloeden van de Zeeuwse wateren. Oosterschelde (seizoen) kreeft, oesters, mosseltjes en zeebaars staan in goede balans met wat het land te bieden heeft, zoals het Zeeuws zuiglam, de befaamde groentes zeekraal en lamsoren en uiteraard kazen en fruit uit de Bevelandse polder. 

Jannis Brevet verdiende zijn sporen in gerenommeerde restaurants in binnen- en buitenland. Zijn eigenzinnige stijl van koken, zijn visie en bijzondere combinaties van specerijen, specialiteiten en receptuur zijn vastgelegd in het prachtige uitgevoerde kookboek Inter Scaldes & Jannis Brevet.

42722 interscaldes 284542722 interscaldes 2845
42729 interscaldes 2859InterScaldes01

Zandweg 2 4416 NA Kruiningen,

Touristinfo Yerseke

banner bottom1

Touristinformation Yerseke

Adres:
Havendijk 36
4401 NS Yerseke
Nederland

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tel: +31(0)113574045
(tijdens kantooruren)

Social Media

facebookinstagramiconWaar ligt Yersekestreetmap