mosseltjeeten drinkenrondleidingen gidsenagendashoppingwandelenfietsen escooter verhuur yersekemuseaovernachtenanker

bed breakfast sml

campings sml

hotels sml

bungalow sml

Biesehof B&B Populair

markers/benb-blauw.png In Bed & Breakfast

Van harte Welkom bij B&B Biesehof te Kapelle-Biezelinge, Bloesem van Zeeland. Wij bieden u een slaapplek voor 2 personen e.v.t. met kinderbedje.

Via een eigen ingang komt u bij de royale zit/slaapkamer op de 1e verdieping. In de ochtend wordt een uitgebreid ontbijt geserveerd met verse broodjes, Yoghurt en granen, ei, volop beleg, sapjes, en vers fruit. Dit alles kan genuttigd worden op de kamer, of bij mooi weer, op het terras. Op onze locatie zijn verschillende dieren zoals kippen, schapen en paarden.
Naast het runnen van de B&B werken we graag in onze royale tuin en houden ons bezig met het (op)fokken, trainen en verzorgen van paarden. B&B Biesehof bevindt zich op korte afstand van Goes met een leuk historisch centrum, waar veel terrasjes en restaurants zijn te vinden.Onze locatie is een uitvalbasis voor bezoek aan steden (Goes, Middelburg, Antwerpen, Gent) het strand en fietsen en wandelen rondom Kapelle en in de Zak van Zuid-Beveland. Desgewenst kunnen we uitgebreid informeren over wat er verder in de regio is te doen. Gastvrijheid en kwaliteit zijn onze speerpunten. 

De Grenadier 2 4421 HT Kapelle - Biezelinge Nederland

Touristinfo Yerseke

banner bottom1

Touristinformation Yerseke

Adres:
Havendijk 36
4401 NS Yerseke
Nederland

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tel: +31(0)113574045
(tijdens kantooruren)

Social Media

facebookinstagramiconWaar ligt Yersekestreetmap