mosseltjeeten drinkenrondleidingen gidsenagendashoppingwandelenfietsen escooter verhuur yersekemuseaovernachtenanker

bed breakfast sml

campings sml

hotels sml

bungalow sml

Luxe Bed &Breakfast Logan-Landing Populair

markers/benb-blauw.png In Bed & Breakfast

Welkom in mijn Bed & Breakfast!  Graag wil ik mijn klein stukje paradijs met je delen. Door mijn “Schotse roots” is gastvrijheid in een ongedwongen sfeer mijn manier om de gast het gevoel van thuis zijn te geven. Ultieme verwennerij is waar ik voor sta; je wordt volledig in de watten gelegd. Als de gast terugkijkt op een unieke en bijzondere ervaring, is mijn missie geslaagd.

328776552328776817caption

Logan Landing  Bed & Breakfast ligt in de Eerste Bathpolder. In 1856 werden de zgn. `Engelse polders'  aangelegd door "The Netherlands Land Enclosure Company" . Het toenmalige Engelse landhuis, dat als hoofdgebouw fungeerde, hebben mijn man en ik in 2011 steen voor steen opnieuw opgebouwd. Dit  bijzondere plekje wil ik openstellen, zodat ook anderen ervan kunnen genieten. De karakteristieke  ruime woning biedt volop ruimte voor twee Bed & Breakfast kamers. Logan-Landing is omringd door rust en natuur, verborgen tussen de eeuwenoude bomen en weg van alle drukte en hectiek. Het perceel ter grootte van circa 1,7 hectare met een fraaie tuin ligt op het smalste stukje land van Nederland; tussen de Ooster- en Westerschelde in. Aan het einde van een 250 meter eigen weg, vrij van verkeer, ontvang ik je met een warm welkom.

Logan landing is stijlvol ingericht met gastenkamers met privé badkamer. Geniet van een overheerlijk ontbijt met vooral een gevarieerd aanbod aan smaakvolle streekproducten in de Breakfast Room.

Middenhof 4 4411 RZ Rilland Nederland

Touristinfo Yerseke

banner bottom1

Touristinformation Yerseke

Adres:
Havendijk 36
4401 NS Yerseke
Nederland

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tel: +31(0)113574045
(tijdens kantooruren)

Social Media

facebookinstagramiconWaar ligt Yersekestreetmap