mosseltjeeten drinkenrondleidingen gidsenagendashoppingwandelenfietsen escooter verhuur yersekemuseaovernachtenanker

bed breakfast sml

campings sml

hotels sml

bungalow sml

Harbour Cottage Axelle Populair

markers/benb-blauw.png In Bed & Breakfast

Belgische gezelligheid in een Zeeuws jasje, direct aan de haven!

HARBOUR COTTAGE AXELLE

biedt U een verblijf in een luxe historisch pand uit 1700, waar U de sfeer kunt proeven van destijds. Een luxe rijksmonument van 220 m2,  front seat aan de historische haven! Volledige Duplex met terras met 3 ruime slaapkamers, luxe badkamer. 
Luxe leefruimte met inloopkeuken, met riant uitzicht op de jachthaven. Groot buitenterras op de zuidkant. Het appartement is geschikt voor 6 personen.

De Bierkade is ontstaan in de 12e eeuw. De nederzetting had een havenkom met verbinding naar zee via de Schenge. De stad kreeg een ruimer en rechtlijniger karakter met 3 rechthoekige pleinen: Markt, Beestenmarkt en Vlasmarkt. U kunt de gezellige binnenstad van Goes bezoeken met z'n vele bars en restaurants en met z'n vele bezienswaardigheden. Maar ook de nabijgelegen plaatsen zoals Middelburg, Veere, Yerseke, Zierikzee,  Vlissingen, Groede etc zijn de moeite waard.

De Zeeuwse stranden liggen op 20 minuten afstand.  Zeehonden spotten mogelijk met vertrek uit Goes (Seizoen gebonden).  Fietsen zijn gratis tot Uw beschikking in het pand tijdens Uw vakantie.

Dit appartement wordt gewaardeerd door onze gasten met een cijfer 9/10 voor de service, luxe / gezelligheid en ligging van het pand.
Bierkade 3 4461 AV Goes Nederland

Touristinfo Yerseke

banner bottom1

Touristinformation Yerseke

Adres:
Havendijk 36
4401 NS Yerseke
Nederland

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tel: +31(0)113574045
(tijdens kantooruren)

Social Media

facebookinstagramiconWaar ligt Yersekestreetmap