mosseltjeeten drinkenrondleidingen gidsenshoppingwandelenfietsenmuseaovernachtenanker

FOOTGOLF MIDDELBURG

FOOTGOLF MIDDELBURG

De enige FOOTGOLF baan in Zeeland. 
FOOTGOLF MIDDELBURG ontwikkelde in samenwerking met enkele profs een heel mooi parcours voor een boeiend spel Footgolf, een verrassend leuke en aantrekkelijke combinatie van voetbal en golf! 

FootGolf is de officiële sport die op de golfbaan wordt gespeeld en wordt vertegenwoordigd door de bond. Het is een individuele en snelgroeiende sport en wint veel aan populariteit.

FootGolf is een bijzondere combinatie van golf en voetbal. Je schiet de voetbal over de golfbaan en moet hem in de (g)hole zien te krijgen. En dat is zeker niet makkelijk! Je moet namelijk rekening houden met hoogteverschillen, heuvels, schuine greens, bomen, struiken en waterpartijen. De FootGolf (g)holes zijn daarbij uiteraard groter dan de gewone holes!

Bij FootGolf is het de bedoeling dat je de bal met zo min mogelijk trappen in de (g)hole ziet te krijgen, waarbij je dient te beheersen over de combinatie inzicht, lef en behendigheid. FootGolf is hiernaast ook de ideale sport, als groepsuitje, teamuitje of gewoon met een vriendengroep

Goed om te weten
FootGolfen is mogelijk van vrijdag tot en met zondagmiddag vanaf 15 uur.    Een ronde van 9 holes duurt gemiddeld 1 uur en een ronde van 18 holes gemiddeld 2 uur.   Voor alle materialen (ballen, scorecards en pennen) excl. kleding en schoenen wordt gezorgd.    
Voetbalschoenen zijn niet toegestaan.     Kinderen tot 14 jaar zijn welkom met begeleiding.   Gebruik van eigen dranken zijn niet toegestaan op de baan.    Annuleren kan alleen tot 24 uur van te voren. Wanneer u binnen deze tijd annuleert, zijn de kosten voor eigen rekening

FOOTGOLF Middeburg verwelkomt je graag! Op dezlefde locatie vindt je trouwens ook een verrassend restaurant met een ruim en perfect gelegen zonneig terras!

 

Paukenweg 1

4338 Middelburg Nederland

Phone 0118567490 E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Location

JSW CRM

banner bottom1

Touristinformation Yerseke

Adres:

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tel: 06-30620743
(tijdens kantooruren)

Social Media

facebookinstagramiconWaar ligt Yersekestreetmap