mosseltjeeten drinkenrondleidingen gidsenshoppingwandelenfietsenmuseaovernachtenanker

Beatrix sportvissen & events

Reimerswaal, Wemeldinge, Yerseke

Beatrix sportvissen & events

Volledige arrangementen voor de echte levensgenieters! Oesterparades, mosselcruises, kreeftenparades, een dagje sportvissen op de Ooster- of Westerschelde... Of wat dacht u van een dagje uit naar bijvoorbeeld Veere, Zierikzee, de Oosterscheldekering, of de indrukwekkende Zeelandbrug? Bekijk onze fotoalbums voor een indruk van hoe een dag met Beatrix Events eruit kan zien!
Kortom, u bedenkt het, wij realiseren het! De aard en de duur van uw tocht bepaalt u dus zelf, maar de praktijk wijst uit dat de inventiviteit van onze gasten nauwelijks grenzen kent!

Eet u graag mosselen?
Dan nemen wij u mee op het mossel-avontuur van uw dromen! Het schip is onder andere uitgerust met radar, dieptelood, bochtenaanwijzer, kleurenvideo-visvinder, navigator, plotter, telefoon, 2 marifoons, centrale verwarming... en brengt u feilloos naar de mooiste plekjes.

Welkom aan boord bij Beatrix-Events!
Tijdens de vaartocht op de Oosterschelde  is er genoeg te zien waaronder verschillende vogels, het is niet ondenkbaar dat u een bruinvis ziet.Wij vertellen u ook over het leven van onze zeeroofdieren of te wel de zeehond.Kortom een leerzame tocht voor jong en oud.In het alombekende Yerseke, waar mosselen, oesters en kreeft verhandeld worden naar alle windstreken, ligt de Beatrixhaven; thuishaven van het uiterst comfortabel ingericht m.p.s. Beatrix 2 dat plaats biedt aan 68 passagiers. Het schip is uiterst geschikt voor party's, rondvaarten, business-cruises en sportvisserij, maar staat eveneens bekend voor haar fantastische keuken met ontelbare culinaire mogelijkheden! Onze keuken staat immers klaar voor elke uitdaging !

Beatrix sportvissenBeatrix zeehondentochtBeatrix catering

Meerpaalweg 20

4401 KA Wemeldinge Nederland

Phone +31 (0)6 22 47 69 60 website

Location

JSW CRM

banner bottom1

Touristinformation Yerseke

Adres:

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tel: 06-30620743
(tijdens kantooruren)

Social Media

facebookinstagramiconWaar ligt Yersekestreetmap