mosseltjeeten drinkenrondleidingen gidsenagendashoppingwandelenfietsen escooter verhuur yersekemuseaovernachtenanker

Exclusieve rondleidingen op maat?

Naast rondleidingen op geplande datums, organiseren wij exclusieve
rondleidingen op maat: op de dag die jij wil, op het tijdstip wat jij wil!


Laat ons weten wat je wensen zijn, dan bekijken we graag alle mogelijkheden voor je! Neem hiervoor contact op via het contactformulier, of bel ons!  

Stads- en dorpswandelingen

Kalender
Rondleidingen
Datum
21.11.2023 14:00 - 15:30
Registratie voor de activiteit is beëindigd op 21.11.2023 14:00.

Beschrijving

Wij nemen je mee naar de mooiste plekjes in Goes, Middelburg, Vlissingen, Zierikzee, Veere of Wemeldinge. 

wij nemen je mee naar.....

GOES met 'n prachtige stadshaven

GOES Stadshuis aan de Grote Markt

GOES Manhuistuin

MIDDELBURG

MIDDELBURG binnenstad

MIDDELBURG stadshuis

MIDDELBURG

VLISSINGEN

VLISSINGEN

VLISSINGEN

VLISSINGEN loodshaven

VEERE

ZIERIKZEE

ZIERIKZEE

ZIERIKZEE

ZIERIKZEE

  

slot oostende bierproeverij GOES De oude haven, fraaie stadsvesten en de kades zijn een paar van de vele pareltjes van de ‘Ganzestad’. In het gezellige centrum is voor elk wat wils: Mooie boetieks, winkels, modewinkels, een nieuw theater, prachtige, sfeervolle zonneterrassen, die ‘s avonds verlicht en verwarmd zijn. Er is altijd wat te beleven! Onze rondleiding start bij Tourist Shop Goes, naast het Historisch museum De Bevelanden, in de Zusterstraat.
Op eigen houtje shoppen? Klik dan HIER voor de mooiste shops van Goes. Wij laten je GOES graag zien!

Onze rondleiding start bij Tourist Shop Goes, naast het Historisch museum De Bevelanden, in de Zusterstraat.
Deze wandeling liever op een ander tijdstip? Mail ons; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons +31 113 57 40 45.

 

MIDDELBURG De provinciale hoofdstad van Zeeland. De stad, gelegen aan het Kanaal door Walcheren heeft nog veel tastbare herinneringen uit het verleden. De kaden met zijn pakhuizen, het abdij-complex, het prachtige stadhuis en de “Lange Jan” de hoge toren, die ja al op kilometers afstand ziet. 
Deze wandeling liever op een ander tijdstip? Mail ons; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons +31 113 57 40 45.

 

Vlissingen IMG 7753

VLISSINGEN Een havenstad met geschiedenis. Direct gelegen aan de Westerschelde, met een prachtig zandstrand aan de Boulevard. Vlissingen heeft een rijke historie; Michiel de Ruyter, de koninklijke Scheepswerf De Schelde waar onder meer diverse marineschepen, veerboten, maar ook de Willem Ruys in 1947 van stapel liep. WO II heeft ook in Vlissingen diepe sporen nagelaten. • Deze wandeling liever op een ander tijdstip? Mail ons; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons +31 113 57 40 45.

Oosterscheldekreeft Zzee sdj 73Oosterscheldekreeft Zzee sdj 81Zierikzee havenpoort sdj LR

ZIERIKZEE Een erg gezellig en authentiek havenstadje, met veel perfect bewaarde monumenten. De binnenhaven en het havenplein is een juweeltje, zeker in combinatie met de prachtige toegangspoorten. Op de kade loop je zo langs de vissersboten en geniet je van de gastvrijheid op de zonnige terrassen. Bovendien heeft het centrum van Zierikzee een geweldig aantal bijzondere winkeltjes en boutiques om lekker te kunnen shoppen  Deze wandeling liever op een ander tijdstip? Mail ons; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons +31 113 57 40 45.

Veere buiten de vesten campveerse toen rvdg

VEERE Een parel op het eiland Walcheren. Direct gelegen aan het Veerse Meer. Een prachtig stadhuis en een geweldig vestingswerk, ’de Campveerse toren’ zijn enkele van de bezienswaardigheden,. De kade van de haven straal de rijkdom van de gouden eeuw uit. De gids neemt je mee door de mooiste oude straatjes. • Deze wandeling liever op een ander tijdstip? Mail ons; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons +31 113 57 40 45.

3ad7c2ebb96fcba7cda0cf54a2e802f5

WEMELDINGE Prachtig dorp aan de Oosterschelde. Niet allen bekend vanwege de mooie 'duikstekken' aan de Kattendijksedijk, maar ook door het verleden als belangrijk dorp aan de vaarroute Rotterdam - Antwerpen voor binnenvaarders. Het dorp heeft vele mooie verscholen plekjes, die je met onze gids leert kennen. • Deze wandeling liever op een ander tijdstip? Mail ons; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons +31 113 57 40 45.

Boeking informatie

Stadswandeling GOES
13,50 €
Stads- / dorpswandeling kind 4-11
6,00 €
Stadswandeling MIDDELBURG
13,50 €
Stadswandeling VLISSINGEN
13,50 €
Stadswandeling ZIERIKZEE
13,50 €
Stadswandeling VEERE
13,50 €
Dorpswandeling WEMELDINGE
13,50 €
Opties
2,00 € Boekingskosten
Capaciteit
20

Minimum aantal verkochte tickets voor het doorgaan van deze activiteit is 4.

Zijn er nog geen tickets besteld?

Dan kunt u door minimaal 4 tickets te bestellen u ervan verzekeren dat de activiteit zeker doorgaat.

Touristinformation Yerseke

Adres:
Havendijk 36
4401 NS Yerseke
Nederland

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tel: +31(0)113574045
(tijdens kantooruren)

Social Media

facebookinstagramiconWaar ligt Yersekestreetmap