mosseltjeeten drinkenrondleidingen gidsenagendashoppingwandelenfietsen escooter verhuur yersekemuseaovernachtenanker

Arrangementen in en rond Yerseke Populair

In Arrangementen

Tourist Info Yerseke stelt voor jou de meest mooie en veelzijdige arrangementen samen!

Welkom bij

Hotel Brasserie Smits!

sfeervol genieten!


Wij werken samen met een groot aantal horeca-ondernemingen en (dag)attracties in de regio en daar buiten. Ons team is door de jarenlange ervaring, bij onder andere de voormalige VVV Yerseke en VVV Zeeland in staat om attractieve en kwalitatief hoogstaande arrangementen samen te stellen, ook op maat! 
Denk bijvoorbeeld aan actieve SCOOTERTOCHT met e-choppers vanuit onze basis, escooterhurenyerseke.nl aan de Jachthaven in Yerseke, of je start in Goes!

Prijzen op aanvraag, want wij maken graag arrangementen op maat voor jou en je familie en/of vrienden! Elke dag te boeken vanaf april tot en met oktober.

De moderne, veilige en trendy e-choppers* staan voor je gereed! Met een actieradius van meer dan 100 km, 3 verschillende snelheden, veilge hydraulische schijfremmen en op aanvraag een veilige rugsteun voor de passagier, of zelfs een kinderzitje.
Na de koffie of thee in het prachtige centrum van Goes, of op een terras in Yerseke stap je op en geniet je geruisloos van de door ons uitgezette route. De routes gaan onder andere langs de oever van Oosterschelde door  dorpskernen van Kloetinge, Kattendijke, Wemeldinge, over de 16 meter hoge Postbrug (daar heb je een prachtig uitzicht!), via een fraai stuk natuurgebied (authentiek oudland) naar de oudste oesterputten van Yerseke. Daar wacht een van onze gidsen op je en neemt je mee voor een boeiende en leerzame tour langs oesterputten, havens en de Oosterschelde.
Je kunt uit verschillende rondleidingen kiezen. De meest exclusieve geeft je een kijkje in de wereld van zeewier, kreeft, een mosselfabriekje uit de jaren '00 en een grote mosselkotter, de YE-85* (voorheen de BRU-26).

Natuurlijk kies jij voor een afsluitende proeverij met kraakverse oesters! Of een heerlijk vers bereidde maaltijd van de schaal- en schelpdieren en vissoorten die de regio rijk is.

Ook voor de terugreis hebben een mooie route met diverse (on)bekende waardevolle bezienswaardigheden en... een aantal leuke, gezellige terrassen op ons lijstje staan.... Laat je verrassen! 


Wij wensen je alvast een energieke, actieve en leerzame dag / dagen, waar je onze liefde en passie voor de zee in proeft!


Touristinfo Yerseke

banner bottom1

Touristinformation Yerseke

Adres:
Havendijk 36
4401 NS Yerseke
Nederland

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tel: +31(0)113574045
(tijdens kantooruren)

Social Media

facebookinstagramiconWaar ligt Yersekestreetmap