header arrangementen

mosseltjeeten drinkenrondleidingen gidsenagendashoppingwandelenfietsen escooter verhuur yersekemuseaovernachtenanker

Arrangementen

Hier vindt u een overzicht van onze arrangementen.

Tourist Info Yerseke stelt voor jou de meest mooie en veelzijdige arrangementen samen!

Welkom bij

Hotel Brasserie Smits!

sfeervol genieten!


Wij werken samen met een groot aantal horeca-ondernemingen en (dag)attracties in de regio en daar buiten. Ons team is door de jarenlange ervaring, bij onder andere de voormalige VVV Yerseke en VVV Zeeland in staat om attractieve en kwalitatief hoogstaande arrangementen samen te stellen, ook op maat! 
Eén van de eerste arrangementen is de actieve SCOOTERTOCHT vanuit Wemeldinge!

Je start vanuit Wemeldinge, met een verse kopje thee of koffie met één van de Zeeuwse banketlekkernijen, een verse bolus of ander vers gebak bij  Hotel Smits, bij de Jachthaven / Boulevard.

De moderne en trendy elektrische scooters staan voor je gereed op het terras van Hotel Smits. Na de koffie of thee stap je op en geniet je geruisloos van de door ons uitgezette route. Je gaat via de dorpskern, over de 16 meter hoge Postbrug (daar heb je een prachtig uitzicht!), via een fraai stuk natuurgebied (authentiek oudland) naar de oudste oesterputten van Yerseke. Daar wacht een van onze gidsen op je om neemt je mee voor een boeiende en leerzame tour langs oesterputten, havens en de Oosterschelde.
Je kunt uit verschillende rondleidingen kiezen. De meest exclusieve geeft je een kijkje in de wereld van zeewier, een mosselfabriekje uit de jaren '00 en een grote mosselkotter.

Natuurlijk kies jij voor een afsluitende proeverij met kraakverse oesters! Of een heerlijk vers bereidde maaltijd van de schaal- en schelpdieren en vissoorten die de regio rijk is.

Wij wensen je alvast een energieke, actieve en leerzame dag / dagen, waar je onze liefde en passie voor de zee in proeft!


banner bottom1

Touristinformation Yerseke

Adres:
Havendijk 36
4401 NS Yerseke
Nederland

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tel: +31(0)113574045
(tijdens kantooruren)

Social Media

facebookinstagramiconWaar ligt Yersekestreetmap