header arrangementen

mosseltjeeten drinkenrondleidingen gidsenagendashoppingwandelenfietsen escooter verhuur yersekemuseaovernachtenanker

Arrangementen

Hier vindt u een overzicht van onze arrangementen.

Tourist Info Yerseke stelt voor jou de meest mooie en veelzijdige arrangementen samen!

Welkom bij

Hotel Brasserie Smits!

sfeervol genieten!


Wij werken samen met een groot aantal horeca-ondernemingen en (dag)attracties in de regio en daar buiten. Ons team is door de jarenlange ervaring, bij onder andere de voormalige VVV Yerseke en VVV Zeeland in staat om attractieve en kwalitatief hoogstaande arrangementen samen te stellen, ook op maat! 
Eén van de eerste arrangementen is de actieve SCOOTERTOCHT vanuit Wemeldinge!

Je start vanuit Wemeldinge, met een verse kopje thee of koffie met één van de Zeeuwse banketlekkernijen, een verse bolus of ander vers gebak bij  Hotel Smits, bij de Jachthaven / Boulevard.

De moderne en trendy elektrische scooters staan voor je gereed op het terras van Hotel Smits. Na de koffie of thee stap je op en geniet je geruisloos van de door ons uitgezette route. Je gaat via de dorpskern, over de 16 meter hoge Postbrug (daar heb je een prachtig uitzicht!), via een fraai stuk natuurgebied (authentiek oudland) naar de oudste oesterputten van Yerseke. Daar wacht een van onze gidsen op je om neemt je mee voor een boeiende en leerzame tour langs oesterputten, havens en de Oosterschelde.
Je kunt uit verschillende rondleidingen kiezen. De meest exclusieve geeft je een kijkje in de wereld van zeewier, een mosselfabriekje uit de jaren '00 en een grote mosselkotter.

Natuurlijk kies jij voor een afsluitende proeverij met kraakverse oesters! Of een heerlijk vers bereidde maaltijd van de schaal- en schelpdieren en vissoorten die de regio rijk is.

Wij wensen je alvast een energieke, actieve en leerzame dag / dagen, waar je onze liefde en passie voor de zee in proeft!


dorpsstraatVeracruz zwart 04 1 met achtergrondpsd

Het eerste arrangement dat wij jou aanbieden is meteen een heel interessante. Als actieve toerist zul je deze zeker waarderen: een SCOOTERTOCHT vanuit Wemeldinge!

Je start vanuit Wemeldinge, met een verse kop thee of koffie en een Zeeuwse lekkernij, een verse bolus, of ander gebak bij  Hotel Smits, bij de Jachthaven / Boulevard.

Wemeldinge kleine sluis haven

Na de koffie of thee stap je op een van de trendy elektrische scooters en geniet je geruisloos van onze route. De tocht voert via de mooie dorpskern naar diverse bezienswaardigheden. Dan over de 16 meter hoge Postbrug met een prachtig uitzicht. Je kijkt over de Oosterschelde en het prachtige natuurgebied Yerseke Moer, waardoor je verder rijdt op weg naar de oudste oesterputten van Yerseke.

Mosselkotter Oesterkotter YE 85 stuurhut 502 c inenout LRMosselschoonderij interieur werkplaats handkor 473 c inenout LR

Daar wacht een gids je op, die je meeneemt op een boeiende, leerzame ontdekkingstocht langs oesterputten, havens, vissersschepen en Oosterschelde. Je kunt uit verschillende rondleidingen kiezen. De meest exclusieve geeft je ook een kijkje in de wereld van zeewier, een mosselfabriekje uit de jaren '00 en een vissersschip, in de volksmond een mosselkotter.

Natuurlijk kies je voor een afsluitende proeverij met kraakverse oesters en een heerlijk glas wijn! Of een heerlijk vers bereidde maaltijd van de schaal- en schelpdieren en vissoorten die de regio rijk is bij een van de door ons aanbevolen restaurants.

Wij wensen je alvast een energieke en leerzame dag, waar je onze passie voor de zee in proeft!

Overzicht datums scootertocht met rondleiding

7 feb
BASIS Oesters, Mossels, kreeften, havens OCHTEND
Datum 07.02.2023 11:00 - 12:30
Boek deze activiteit!

Wij nemen je mee naar: 

De authentieke...

Lees meer

8 feb
Boek deze activiteit!

Op deze pagina boek je jouw favoriete STOERE...

Lees meer

8 feb
Boek deze activiteit!

Wij nemen je mee naar: 

De authentieke...

Lees meer

9 feb
Boek deze activiteit!

Op deze pagina boek je jouw favoriete STOERE...

Lees meer

9 feb
Boek deze activiteit!

Wij nemen je mee naar: 

De authentieke...

Lees meer

banner bottom1

Touristinformation Yerseke

Adres:
Havendijk 36
4401 NS Yerseke
Nederland

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tel: +31(0)113574045
(tijdens kantooruren)

Social Media

facebookinstagramiconWaar ligt Yersekestreetmap