header arrangementen

mosseltjeeten drinkenrondleidingen gidsenshoppingwandelenfietsenmuseaovernachtenanker

bed breakfast sml

campings sml

hotels sml

bungalow sml

Scheldeoord Baarland

In Campings

Scheldeoord Baarland

Scheldeoord ligt pal aan de zeedijk van de Westerschelde! Vanaf de camping is het dan ook maar een klein stukje lopen en je staat al aan de dijk met daarachter het Scheldestrandje, een klein en overzichtelijk maar leuk familiestrandje! Pas wanneer je op de zeedijk zelf staat, zie je al het moois wat erachter ligt! Geniet er van de ruimte om je heen en het prachtige uitzicht over het water.

Camping Scheldeoord maakt 'gewoon vakantie vieren heel bijzonder'!Scheldeoord foto txtScheldeoorddubbele foto sfeerScheldeoorddubbele foto sfeer

Scheldeoord maakt deel uit van Ardoer, een samenwerkingsverband tussen meer dan 30 zelfstandige kwalitatieve familiecampings, die verspreid liggen door heel Nederland. Van de zilte stranden in Zeeland tot aan de fruitbomen in de Betuwe en de uitgestrekte wateren in Noord-Holland, overal vind je Ardoer terug. Iedere camping heeft een geheel eigen en uniek karakter. Dit uit zich niet alleen door de locaties, maar ook de bijzondere manieren waarop de eigenaars hun best hebben gedaan om hun camping in te richten. Geen dertien-in-een-dozijn veldjes om je tent op te zetten, maar plekken en accommodaties die je gegarandeerd een goed verhaal bieden op de volgende verjaardag.

Landingsweg 1

4435 NR BAARLAND Nederland

scheldeoord.ardoer.com/

Location

JSW CRM

banner bottom1

Touristinformation Yerseke

Adres:

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tel: 06-30620743
(tijdens kantooruren)

Social Media

facebookinstagramiconWaar ligt Yersekestreetmap