mosseltjeeten drinkenrondleidingen gidsenagendashoppingwandelenfietsen escooter verhuur yersekemuseaovernachtenanker

bed breakfast sml

campings sml

hotels sml

bungalow sml

B&B op luxe Yacht - Varen Zeeland Populair

markers/benb-blauw.png In Bed & Breakfast

VarenZeeland 04Een unieke B&B beleving op een boot in Zeeland

Via het onderstaande reserveringsformulier op inze site kunt u direct een reservering aanvragen, waarna wij contact met u opnemen. Wanneer u een reservering plaatst voor de B&B op onze boot profiteert u van de volgende voordelen:

  • Vorstelijk slapen in één van de drie slaapvertrekken met uitzicht over het water.
  • Koelkast, douche en toilet. Handdoeken en beddengoed incl.
  • Mogelijk te combineren met uitgebreid ontbijt, champagne ontbijt, lunch, diner en/of vaartocht. Ontbijt v.a. €15,- p.p.

    + Door een vaartocht te boeken kunt u iedere morgen in een andere haven wakker worden!

 


VarenZeeland 02Mosseltocht

Proef waar Zeeland beroemd om is: heerlijke Zeeuwse mosselen

Ieder jaar trekken duizenden toeristen naar Zeeland om te genieten van onze beroemde Zeeuwse mosselen. Hoe leuk is het om verse mosselen te eten op het water, met uitzicht over de Oosterschelde? Vaar mee met de mosseltocht en proef Zeeland vanaf het water.

Tijdens deze tocht vaart u in een kleine groep op de Oosterschelde met de Amelia. U wordt hartelijk aan boord ontvangen door onze crew met een heerlijk aperitief. We gooien de trossen los en verlaten de haven van Yerseke. Daarna neemt u plaats op het Fly-bridge of in de salon, waar onze crew u een informatief verhaal vertelt hoe mosselen in Zeeland worden gekweekt. U zult fantastisch uitzicht hebben over de plekken waar de mosselen groeien.

Daarna zal onze crew u voorzien van een diner met onbeperkt Zeeuwse mosselen, gekookt met verse groenten en geserveerd met heerlijke sauzen, frites en salade. Breidt uw arrangement uit met een bijpassend bier- of wijnarrangement.

De boekingsmodule is bedoeld voor het boeken van een vaartocht met een hele groep. Bent u met een klein gezelschap maar wilt u graag varen dan kan dit uiteraard ook bij ons. Neem contact met ons op en vertel wanneer u wilt genieten van een volledig verzorgde vaartocht. Laat weten met hoeveel personen u komt en wat uw wensen zijn!

Zomertochten 2020

Varen over de Oosterschelde, zwemmen en een heerlijke BBQ of een pannetje mosselen!

Met onze Zomertocht vaar je met een groep vrienden, familie of vrienden een vaartocht over de Oosterschelde vanaf Yerseke in de richting van Wemeldinge. We zullen tijdens de tocht bij een zandplaat voor anker gaan. Hier is het mogelijk om te zwemmen en te genieten van het weer onder het genot van een hapje en een drankje. Varen met onze speed-rib of juist in een band achter de rib mee te stuiteren is op aanvraag ook mogelijk. Neem plaats op het achterdek of de fly-bridge en geniet!

Een heerlijke lunch of diner is vooraf bij te boeken zodat jullie kunnen genieten van een heerlijke barbecue of verse zeeuwse mosselen. Je kunt vooraf laten weten wat je graag zou willen eten!

De boekingsmodule is bedoeld voor het boeken van een vaartocht met een hele groep. Bent u met een klein gezelschap maar wilt u graag varen dan kan dit uiteraard ook bij ons. Wij zullen op een gewenste datum een groep samenstellen. Neem contact met ons op en vertel wanneer u wilt genieten van een volledig verzorgde vaartocht. Laat weten met hoeveel personen u komt en wat uw wensen zijn!

Een vaartocht is al mogelijk vanaf €50,- per persoon bij 10 personen.

Geplande arrangementen deze zomer!

Vaartocht met solexreis

Vaartocht over Oosterschelde naar het Veerse Meer

Zeehondentocht vanaf Kortgene

Vaartocht over Veerse Meer vanaf Kortgene

Vaartocht over de Westerschelde en rit in een stoomtrein

Thais op het water

VarenZeeland 05

Twitterlogo Facebooklogo

Noordelijke Achterweg 70 4424 EG Wemeldinge Nederland

Touristinfo Yerseke

banner bottom1

Touristinformation Yerseke

Adres:
Havendijk 36
4401 NS Yerseke
Nederland

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tel: +31(0)113574045
(tijdens kantooruren)

Social Media

facebookinstagramiconWaar ligt Yersekestreetmap