mosseltjeeten drinkenrondleidingen gidsenagendashoppingwandelenfietsen escooter verhuur yersekemuseaovernachtenanker

bed breakfast sml

campings sml

hotels sml

bungalow sml

Camping de Paardekreek Populair

markers/camping-blauw.png In Campings

Welkom op de Paardekreek, je verblijf wordt mede mogelijk gemaakt door ons team! 

Camping en Villapark de Paardekreek is een familiebedrijf en is in het beheer van de familie Brinkman, Arjen Brinkman en Marijke Brinkman doen er alles aan om je verblijf zo mooi mogelijk te maken. Arjen is vaak op het park te vinden, Marijke in de backoffice van de receptie. 

paardekreek 1 jpg scaletype 1 width 1200 height 1200 ext 13747058306 persoons villa rietgans boot villapark de paardekreek619647 c

Op de receptie word je ontvangen door onze receptie medewerkers; Sharyn, Melanie en Elise. Bij hen kan je terecht voor informatie over de camping en haar omgeving, fiets- en bootverhuur en nog véél meer. Gedurende de vakantieperiodes en feestdagen krijgen zij versterking van stagiair(e)s en vakantiewerkers. Achter de schermen werkt Petra voor het villapark en controleren onze gastvrouwen Irma en Elly de vakantieverblijven voor aankomst van de gasten.

Het park wordt onderhouden door onze terreinmedewerkers; Ruben, Alex, Leo, Stefan en Jeremy. Zij zorgen dat alles er netjes uitziet en werkt. Ook zij krijgen gedurende de vakantieperiodes en feestdagen versterking van vakantiewerkers die helpen met de werkzaamheden op het terrein. De sanitair gebouwen op de camping worden door Cees en Tini schoongemaakt, meerdere keren per dag zorgen zij er voor dat je in een schoon sanitair binnen stapt.

Havenweg 1 4484 NT Kortgene Nederland

Touristinfo Yerseke

banner bottom1

Touristinformation Yerseke

Adres:
Havendijk 36
4401 NS Yerseke
Nederland

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tel: +31(0)113574045
(tijdens kantooruren)

Social Media

facebookinstagramiconWaar ligt Yersekestreetmap