In Uit eten Overige plaatsen, Reimerswaal, Yerseke
Inter Scaldes, Latijn voor ‘tussen de Scheldes’, ligt in de weidse polders van Zeeland tussen de Ooster- en Westerschelde.
De provincie en haar wateren zijn onlosmakelijk verbonden met het restaurant en we nodigen u van harte uit om dit te komen ervaren in een vernieuwd Inter Scaldes.
Chef-kok Jeroen Achtien verdiende zijn 2 Michelinsterren in Restaurant Sens in Vitznau in Zwitserland. Hij werd door Gault&Millau uitgeroepen tot Discovery of the Year in 2019, tot Promise of the Year in 2022 en ontving daarnaast een 18/20 score in 2022. Nu brengt hij zijn creativiteit naar Zeeland.
Voor Jeroen draait haute cuisine om verfijnde balans. Om het vinden van harmonie, met fermentatie als extra uitdaging om ingrediënten in vernieuwde en gedurfde vorm samen te brengen.
Ontdek de culinaire complexiteit van nieuwe smaken en texturen, waarbij elk element een beleving op zich is en samen versmelten tot één inspirerende symfonie.
We kijken ernaar uit u te verwelkomen.
Zandweg 2 4416 NA Kruiningen,