mosseltjeeten drinkenrondleidingen gidsenagendashoppingwandelenfietsen escooter verhuur yersekemuseaovernachtenanker

AVIA Steketee Lunchcafé Populair

In Uit eten

AVIA Steketee lunchcafé bied je meer!

Vriendelijk, Vers, Service en Kwaliteit zijn de kernwoorden bij Lunchcafé Steketee.

Het kan er gezellig druk zijn, vanuit de wijde omtrek komen klanten naar het Lunchcafé om heerlijk verse broodjes of baguettes op te halen, of om onder het genot van een perfecte kop koffie of thee het ter plaatse op te eten. Het assortiment is breed, van een broodje kaas, een croissant, verse maaltijdsalade tot aan een uitgebreide uitsmijter. Alles wordt vers voor je neus gemaakt.
Afhalen kan ook: je kunt bestellen via deze knop: dan ligt het broodje, baguette of maaltijdsalade op de afgesproken tijd gereed. Over service gesproken!


Het meest moderne tankstation biedt je naast brandstoffen ook de mogelijkheid om je e-auto snel en makkelijk te laden! En.... de Carwash is vrijwel altijd bemand, om net dat extra stukje service te verlenen! De moeilijker te bereiken plaatsen en de velgen worden handmatig gereinigd. Andere specifieke technieken en wasmiddelen worden vooraf op je voertuig aangebracht. Ook bedrijfsbussen wassen is geen probleem.

Ondertussen geniet je van een perfecte kop koffie, een heerlijk gezond broodje, 'n heerlijke baguette, een vers bereidde uitsmijter of ander lekkers uit de uitgebreide shop. Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 7.30 – 18.30 uur, Zaterdag 8.00 – 16.00 uur.

Daarnaast biedt AVIA Steketee de mogelijkheid om buiten de openingsuren in de full-service unit een heerlijk verse maaltijd of gekoeld fris te kopen.

{gallery}AVIA Steketee tanken{/gallery}

Kreeft 1 4401 NZ Yerseke Nederland

Touristinfo Yerseke

banner bottom1

Touristinformation Yerseke

Adres:
Havendijk 36
4401 NS Yerseke
Nederland

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tel: +31(0)113574045
(tijdens kantooruren)

Social Media

facebookinstagramiconWaar ligt Yersekestreetmap