header arrangementen

mosseltjeeten drinkenrondleidingen gidsenagendashoppingwandelenfietsen escooter verhuur yersekemuseaovernachtenanker

Electro World Lamper

Kapelle, Shopping, Yerseke

Electro World Lamper

Niet alleen verkopen wij consumenten elektronica maar repareren wij het ook. Onze technische dienst is gespecialiseerd in het repareren van witgoed (wasautomaten, drogers, vaatwassers, koel/vries apparatuur en kookapparatuur) en in het repareren van bruingoed (lcd, plasma, televisie, audio, video, dvd en camera's). Verder kunt u bij ons ook terecht voor installatie en reparatie van schotel/satelliet installaties. Via onze website willen wij u kennis laten maken met ons concept. 

Appartement Yerseke Bouwgroep Schrijver8 1images640x480
Wij verzorgen voor u reparaties en verkoop van witgoed en bruingoed. Wat ons bijzonder maakt boven andere electronica zaken is onze service. Wij helpen u in onze winkels met het maken van een keuze die voor u geschikt is en zorgen ervoor dat uw apparaat eventueel bij u wordt thuis gebracht en aangesloten. Ook krijgt u een korte uitleg van de werking van het apparaat. Verder wensen wij u veel plezier op onze website en heeft u suggesties of vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Het Elektro Lamper Team

Oude Torenstraat 27

4401 EH Yerseke Nederland

Phone 0113 - 574590 E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. website

Locatie

JSW CRM

banner bottom1

Touristinformation Yerseke

Adres:
Havendijk 36
4401 NS Yerseke
Nederland

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tel: +31(0)113574045
(tijdens kantooruren)

Social Media

facebookinstagramiconWaar ligt Yersekestreetmap