mosseltjeeten drinkenrondleidingen gidsenagendashoppingwandelenfietsen escooter verhuur yersekemuseaovernachtenanker

van As Zeeland Vishandel Populair

marker In Shoppen Delicatessen, Reimerswaal, Shopping, Yerseke

Als gespecialiseerde viswinkel zitten wij in Yerseke precies op de juiste plek. Onze viswinkel bevindt zich namelijk op loopafstand van de prachtige Oosterschelde. Van hieruit worden wij dagelijks beleverd met de meest verse producten. Onze leveranciers zitten letterlijk om de hoek en er is dan ook dagelijks aanvoer van verse mooie producten.

vis

Uw gespecialiseerde viswinkel

Doordat wij ons zo dicht bij de bron van al deze mooie producten bevinden, kunnen wij u altijd de hoogste kwaliteit garanderen. Het mooie aan ons assortiment is dan ook dat het ontzettend divers is. U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende vissoorten uit de Noordzee, maar ook voor schaal- en schelpdieren bent u bij ons aan het juiste adres. Bovendien hebben onze medewerkers echt passie voor het vak. Zij kunnen u dan ook met al uw vragen over verschillende vissoorten en schaal- en schelpdieren helpen. Weet u niet goed hoe u een bepaalde vissoort moet bereiden? Dan voorzien onze medewerkers u graag van het nodige advies.
Bij ons kunt u natuurlijk ook allerlei verschillende soorten levende schaal- en schelpdieren krijgen. Scheermessen, kokkels, mossels, kreukels, kreeften en ga zo maar verder. Heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen door. Wij zorgen dat het voor u wordt geregeld zodat u kunt genieten van al het lekkers wat wij te bieden hebben. 

Kom snel langs

Wees niet bang om een kijkje te komen nemen in onze prachtige winkel. Hier kunt u rustig een kijkje nemen naar ons assortiment en heeft u zelfs de mogelijkheid om een hapje te eten. Vers gebakken kibbeling of een haring die vers voor u wordt gesneden. Bij ons vindt u het allemaal. Komt dus snel langs in onze winkel en wij helpen u verder! Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor dringende vragen of meer informatie.

Facebooklogo Instagamlogo

Korringaweg 33 4401 NT Yerseke Nederland

Touristinfo Yerseke

banner bottom1

Touristinformation Yerseke

Adres:
Havendijk 36
4401 NS Yerseke
Nederland

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tel: +31(0)113574045
(tijdens kantooruren)

Social Media

facebookinstagramiconWaar ligt Yersekestreetmap