mosseltjeeten drinkenrondleidingen gidsenagendashoppingwandelenfietsen escooter verhuur yersekemuseaovernachtenanker

TMC woonwinkels Populair

marker In Shoppen Bevelanden, Goes, lifestyle, Overige plaatsen, Reimerswaal

TMC Wonen

Wij zijn TMC Wonen, dé totaal interieurinrichter van Zeeland en Noord-Brabant. Onze vier winkels zijn gevestigd in Goes (TMC Goes én TMC WoonWenz), Kruiningen en Bergen op Zoom. Dankzij een uitgebreid en hoogwaardig assortiment bieden onze collecties veel woongenot. Onze collectie is onderverdeeld in vijf collecties: Vloer, Raam, Wand, Slapen & Meubelen. Wij maken het verschil door een persoonlijke aanpak, inspirerende woonwinkels en dankzij bekwame vakmensen.

TMC 01

Interieuradvies op maat

Zie je door de bomen het bos niet meer? Twijfel hoe je de ruimte met die lastige hoek het beste kan inrichten? Of wil je gewoon een goed advies van een binnenhuisadviseurs? Ons team van binnenhuisadviseurs staat voor je klaar om jou een gedegen advies te geven voor het inrichten van jouw woonruimte. Of dit nu gaat over een woonkamer en keuken, slaapkamers, serre of kantoorruimte aan huis. Doordat wij werken met een ontzettend uitgebreid assortiment, zowel qua collecties als merken, zijn de mogelijkheden haast eindeloos. Daarnaast bieden de vele maatwerk collecties de mogelijkheden om maatwerk oplossingen te bieden, die perfect passen bij jouw wensen en de woonruimte. Hierdoor kunnen we jouw droominterieur waar maken. Laat je verrassen door een goed advies. Maak een afspraak voor een interieuradvies.

Vakmanschap

Ons team van vakmensen realiseert elke dag vele inrichtingen. Denk hierbij aan het leggen van vloeren, monteren van raambekleding, plaatsen van buitenzonwering, monteren van (maatwerk)meubels en het aanbrengen van (luxe) wandbekleding. Doordat de vakmensen in dienst zijn van TMC, communiceren we gemakkelijk en worden de werkzaamheden uitgevoerd op het niveau dat je van TMC mag verwachten. Ons team wordt regelmatig bijgeschoold, zodat we op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Na het plaatsen van een order komt één van onze vakmensen (indien noodzakelijk) de producten inmeten en wordt de montage doorgelopen. Zo weet je zeker dat de producten passen en geplaatst wordt zoals jij in gedachten hebt. Vervolgens komen de producten binnen in ons logistiek centrum en komen we langs om de producten te monteren. Zo wordt je van advies tot en met realisatie ontzorgt.


TMC 02

Facebooklogo Youtubelogo Instagamlogo

Marconistraat 13 4461 HH Goes Nederland

Touristinfo Yerseke

banner bottom1

Touristinformation Yerseke

Adres:
Havendijk 36
4401 NS Yerseke
Nederland

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tel: +31(0)113574045
(tijdens kantooruren)

Social Media

facebookinstagramiconWaar ligt Yersekestreetmap