mosseltjeeten drinkenrondleidingen gidsenagendashoppingwandelenfietsen escooter verhuur yersekemuseaovernachtenanker

G & B Pop-Up Sore Populair

marker In Shoppen Reimerswaal, Yerseke

Welkom op de website van Vis- en Vleeshandel G&B, gevestigd in Yerseke aan de Kreeft 35 en Wulk 8. Wij zijn een leverancier voor de horeca in voornamelijk Zeeland, Zuid-Holland, Brabant en Limburg. Uiteraard doen wij ook ons best om u buiten deze regio te bereiken. We staan bekend om ons breed assortiment in vis, schaal- en schelpdieren, vlees en overige producten, zoals brood, friet, sauzen, oliën, noten, kazen en diverse zuivelproducten.

G&B besteedt veel aandacht aan de volgende punten:

  • Uitstekende kwaliteit
  • Service en klantvriendelijkheid
  • Eerlijke prijs

Kenmerkend voor ons is dat wij alleen producten leveren die van uitstekende kwaliteit zijn. Deze producten verwerken wij op onze beurt weer naar de wens van de klant, niets is voor ons te gek. 


Service en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Contact met onze klanten vinden wij erg belangrijk. Onze medewerkers staan u daarom ook graag te woord via de telefoon of mail. Daarnaast hebben wij vertegenwoordigers in dienst die dagelijks onze klanten bezoeken, om zo het contact en de relatie optimaal te houden. G&B beschikt over een online bestelssysteem en bezorgd uw producten tot aan de deur. Dit alles willen wij onze klanten bieden voor een eerlijke prijs.

Bent u geïnteresseerd in onze organisatie of wilt u meer over ons weten? Neem dan gerust telefonisch of via de mail contact met ons op. Ons telefoonnummer en e-mailadres zijn te vinden op de website. 

Facebooklogo Instagamlogo

Wulk 8 4401 NZ Yerseke Nederland

Touristinfo Yerseke

banner bottom1

Touristinformation Yerseke

Adres:
Havendijk 36
4401 NS Yerseke
Nederland

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tel: +31(0)113574045
(tijdens kantooruren)

Social Media

facebookinstagramiconWaar ligt Yersekestreetmap