header arrangementen

mosseltjeeten drinkenrondleidingen gidsenagendashoppingwandelenfietsen escooter verhuur yersekemuseaovernachtenanker

Oesterij oesters mosselen en vis

Delicatessen, Yerseke 4 downloads

Oesterij oesters mosselen en vis

ONS FAMILIEBEDRIJF

Als familiebedrijf zijn wij, de familie Dhooge, sinds 1906 gespecialiseerd in de kweek van schaal- en schelpdieren. We zijn gevestigd in het Zeeuwse Yerseke en inmiddels staat alweer de vierde generatie aan het roer!

“Al ruim een eeuw werken wij als kweker met de grillen van de natuur”Iedere dag zijn we druk in de weer met verschillende oesterkweekmethodes, varen onze eigen schepen uit om de oogst binnen te halen, en beschermen we de oesters tegen hun natuurlijke vijanden. Dit doen we met veel liefde voor het product en de natuur!

ONZE OESTERS

Onze kweekgebieden in Nederland zijn gevestigd in de Oosterschelde, het Grevelingenmeer, het Veerse meer en Waterdunen (Breskens). Ieder gebied heeft eigen kenmerken waarmee wij rekening dienen te houden.

“Je proeft de invloed van de verschillende kweekgebieden terug in onze oesters”

Om het hele jaar door een mooi assortiment oesters aan te kunnen bieden, investeren wij veel tijd en energie in innovatie van onze kweektechnieken en kweekgebieden.

Onze passie voor het kweken van oesters komt tot uiting in onze eigen merken, zoals ‘Oesterij Special’ en ‘Dutch Imperial’ en in de zorgvuldigheid waarmee wij met elk aspect van de kweek omgaan! Kwaliteit en zorgvuldigheid staan bij ons hoog in het vaandel!

Fam. Dhooge

Havendijk 12

4401 NS Yerseke Nederland

Phone +31 113 760 400 E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. website

Locatie

JSW CRM

banner bottom1

Touristinformation Yerseke

Adres:
Havendijk 36
4401 NS Yerseke
Nederland

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tel: +31(0)113574045
(tijdens kantooruren)

Social Media

facebookinstagramiconWaar ligt Yersekestreetmap