mosseltjeeten drinkenrondleidingen gidsenshoppingwandelenfietsenmuseaovernachtenanker

Rondleidingen en experiences in Yerseke

Goes, Reimerswaal, Yerseke

Rondleidingen en experiences in Yerseke

Wij nemen je mee naar: 

De authentieke oesterputten, die al vanaf 1870 dagelijks in gebruik zijn. We leggen je uit hoe je bepaalde oesters kunt herkennen en laten je een deel van de verswater-huishouding zien; het water op de putten wordt bij elke getijwisseling ververst! Sta versteld van de pracht en kracht van het zuivere Oosterscheldewater!

gidsen rondleidingen Julianahaven sdj 07toeristen steiger put14 01inenout LR  

De boorden van de Oosterschelde laten we je zien wanneer we van het oesterputtencomplex naar een oude, nog in gebruik zijnde getijdehaven lopen. Op een steiger vertellen we je meer over de schaal- en schelpdierencultuur en Nationaal Park Oosterschelde.

De wereld van de verse kreeften. Ooit al zo'n beestje in het echt gezien? Een kreeft is een prachtig en efficiënt dier. We laten je kennis maken met de Rolls Royce onder de kreeften, de Oosterscheldekreeft. Deze kreeft heeft een exlusieve "zoete" smaak. Natuurlijk komt de jaar rond verkrijgbare Canadese kreeft ook kennis met je maken.

rondleidingen uitleg kreeften sdj 008c inenout mdg    Yerseke vissershaven Bord LR      

De (vissers)havens. Hier vertellen we je over de verschillende soorten kotters die de Yersekse vloot rijk is. Verbaas je over de grote van de moderne schepen in tegenstelling tot de oudere kotters, die soms van rond 1910 zijn en nog steeds gebruikt worden. Ondertussen geniet je op de kade of aan een van havenhoofden van een prachtig uitzicht over de Oosterschelde en zie je de kotters hun dagvangst opvissen en binnen brengen.

Havendijk 36

4401 NS Yeseke Nederland

E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. website

Location

JSW CRM

banner bottom1

Touristinformation Yerseke

Adres:

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tel: 06-30620743
(tijdens kantooruren)

Social Media

facebookinstagramiconWaar ligt Yersekestreetmap