mosseltjeeten drinkenrondleidingen gidsenshoppingwandelenfietsenmuseaovernachtenanker

Venturi Sailing

Venturi Sailing

Jachtverhuur Zeeland, Kroatië en Griekenland

Venturi-Sailing verhuurt al meer dan 10 jaar kajuitjachten vanuit het mooie Yerseke aan de Oosterschelde. De verhuurvloot bestaat uit moderne jachten vanaf 7,5meter, alle met mogelijkheid tot overnachten.
Het karakteristieke Yerseke, met zijn unieke oesterputten, grote actieve mossel- en oestervloot, bevindt zich direct aan het Nationaal park de Oosterschelde. De Oosterschelde is een uniek vaargebied met eb en vloed, waar u tijdens uw vaartochten een ontmoeting kunt hebben met bruinvissen of een zeehond. De perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke zeilvakantie in de Zeeuwse delta, Grevelingen of Veerse Meer maar ook de  Belgische kust of een oversteek naar Engeland behoren tot de mogelijkheden. U vindt ons aan de jachthaven van Yerseke, Kettingweg 4 direct naast het kantoor van de havenmeester.


Hangover Dehler 34 zijkantKuip Beneteau First 36.7Sun Odessey 30 VenturiSailing

 

Naast de eigen verhuurvloot in Yerseke beschikken we ook over eigen zeiljachten in Kroatië. Deze zijn ondergebracht bij onze partner in Sibenik vanwaar wij ook onze flottielje tochten organiseren. Omdat we iedereen de perfecte zeilvakantie willen bezorgen hebben we zowel in Kroatië en Griekenland een aantal verhuur partners speciaal geselecteerd. Deze door ons geselecteerde partners bevelen we graag aan vanwege hun kwaliteit en service. Om dit te bewaken brengen we regelmatig een bezoek aan deze bedrijven. U vindt hun in Kroatië, Sibenik en Griekenland, Athene en Volos.

In Sibenik, Kroatië beschikken we tevens over een eigen Dufour 365 GL die we verhuren en gebruiken voor de begeleiding van onze flottielje tochten.

Kettingweg 4

4401 KX Yerseke Nederland

Smartphone + 31 (0) 6 21 52 62 78 E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. website

Location

JSW CRM

banner bottom1

Touristinformation Yerseke

Adres:

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tel: 06-30620743
(tijdens kantooruren)

Social Media

facebookinstagramiconWaar ligt Yersekestreetmap