header2

mosseltjeeten drinkenrondleidingen gidsenshoppingwandelenfietsenmuseaovernachtenanker

Industrieel Museum Zeeland

Industrieel Museum Zeeland

Het Industrieel Museum Zeeland is gevestigd in de monumentale suikerloods in Sas van Gent. Het museum verrast de bezoeker met vele aspecten van industrie in het algemeen en die van Zeeland in het bijzonder. Het Industrieel Museum Zeeland is geen gewoon museum.

Het is kijken EN doen, want hier kijk je met je handen!Een bezoek aan het Industrieel Museum Zeeland is een must voor de echte industrie- en techniekliefhebber. Maar meer nog maken we kinderen en volwassenen die ‘niks met industrie hebben’ enthousiast met onze collectie, activiteiten en interactieve opstellingen. De imposante machines, het innovatieve technische vernuft van toen en nu, maar ook aspecten als veiligheid, energie en logistiek komen op een interactieve manier aan bod. Voor iedereen is dit museum een leerzame belevenis. Want groot of klein, iedereen kijkt toch graag met zijn handen! Klik hier voor dee algemene folder met meer informatie.

Westkade 114

4551 LA SAS VAN GENT Nederland

Smartphone +31 (0) 115 690985 E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. website

Facebooklogo

Location

JSW CRM

banner bottom1

Touristinformation Yerseke

Adres:

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tel: 06-30620743
(tijdens kantooruren)

Social Media

facebookinstagramiconWaar ligt Yersekestreetmap